Geschiedenis


Heel wat leden van de familie Mans zijn in het verleden actief geweest als uitvaartondernemer.Mans Uitvaartverzorging, sinds 1882 een vertrouwd  familiebedrijf op Goeree-Overflakkee.


Mans uitvaartverzorging is werkzaam in Ooltgensplaat, Achthuizen, Den Bommel, Stad aan ’t Haringvliet, Middelharnis, Oude-Tonge, Sommelsdijk en omstreken.


 Begrafenissen


 Crematies


Ooltgensplaat; Peter Mans, de huidige uitvaartondernemer, heeft in 1988 de begrafenis- en crematieonderneming overgenomen van zijn vader, Antonie Mans, die het van diens vader Peter overnam.       Voor grootvader Peter Mans was dit werk ook niet vreemd, aangezien zijn vader Antonie Mans en ook zijn schoonvader Korstiaan Karels dit beroep reeds uit-oefenden.In ruim 130 jaar is er heel veel veranderd. Wat wel hetzelfde bleef, was de aandacht voor de nabestaanden en de respectvolle wijze waarmee gewerkt wordt. Nu met moderne middelen en met veel meer inbreng van de nabestaanden.


De leidende positie van een begrafenisondernemer is meer een adviserende geworden, waarbij vakkennis en ervaring onmisbaar zijn.


Altijd kan er een beroep gedaan worden op die kennis en ervaring, waardoor alles rondom een eenvoudige begrafenis/crematie of een veelomvattende uitvaart in goede banen geleid wordt.


Peter Mans begrafenis crematie Ooltgensplaat